favicon

KAN DU LEGE DIGTIL DIGITALUDVIKLING?


Du leger med os. Sammen med dine kollegaer. Og vi taler om seriøs leg. Med en konkret simulation af jeres egen ’fødekæde’ spiller vi jeres hverdag, udfordrer jer, guider jer, uddanner jer og flytter jer derhen, hvor I kan træffe en holistisk, kvalificeret beslutning omkring digitaliseringens muligheder i netop jeres organisation.

I en virkelighedsnær, gennemtestet, fysisk mock-up på Aalborg Universitet sætter vi scenen for jeres egen velkendte hverdag, og gennem flere tempi introducerer vi jer for specifik, ny teknologi. Teknologi, som i første omgang kan relateres til jeres egen verden – og dernæst innovere og revolutionere jeres måde at tænke og angribe opgaver og processer på.

KAN DU LEGE DIGTIL DIGITALUDVIKLING?


Du leger med os. Sammen med dine kollegaer. Og vi taler om seriøs leg. Med en konkret simulation af jeres egen ’fødekæde’ spiller vi jeres hverdag, udfordrer jer, guider jer, uddanner jer og flytter jer derhen, hvor I kan træffe en holistisk, kvalificeret beslutning omkring digitaliseringens muligheder i netop jeres organisation. I en virkelighedsnær, gennemtestet, fysisk mock-up på Aalborg Universitet sætter vi scenen for jeres egen velkendte hverdag, og gennem flere tempi introducerer vi jer for specifik, ny teknologi. Teknologi, som i første omgang kan relateres til jeres egen verden – og dernæst innovere og revolutionere jeres måde at tænke og angribe opgaver og processer på.

favicon

NÅR SPILLET ER SLUT,VENDER DU RETURTIL VIRKELIGHEDEN


Efter slutspillet vender I retur til en ny hverdag baseret på et nyt fælles sprog og nye fælles referencepunkter for digital udvikling. I kan se frem til:

  • En kickstart af en helt ny, realistisk innovationskultur i jeres organisation.
  • En forandring af jeres tankegang fra tunnelsyn på digitalisering til en helhedsbetragtning og et mere nuanceret og kvalificeret udgangspunkt for beslutninger.
  • Et holistisk beslutningsgrundlag for jeres digitale udviklingsstrategi baseret på flere parametre end blot teknologiens formåen.
  • Viden og værktøjer til at eliminere indgroede processer, der kan stå i vejen for innovation.
  • Overblik over fremtidens krav til medarbejderes kompetenceniveau og beslutningsbeføjelser.